Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg

Kalmar län

Information

I Kalmar finns det ett Enskild firma som heter Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg. Det finns flera verksamheter som liknar Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg i Kalmar län. Kalmar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 1996-01-22 så har Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg och det finns fler verksamheter som är det i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg så kan ni göra det på 0480-50091.

Installation och försäljning inom värme-och sanitetsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Strandberg, Per Ingemar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Trekantens Värme Sanitet Per Strandberg har 680910-XXXX som sitt organisationsnummer.