Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24

Kalmar län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Kalmar så är Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1981-03-24 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24 och företaget är har ej F-skattsedel.

716404-3569 är organisationsnummret för företaget som finns i Kalmar.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24 och det finns många företag som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening, Kalmarhus nr 24 är Borgström, Anette Cecilia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gunvor Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Lennart Christer Karl-G som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Krusell, Yngve som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bursell, Majvor Birgit Vivi-Ann som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Solvig Marianne som är född 1950 och har titeln Suppleant.