Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening

Kalmar län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen samt i enlighet med avtal med Kalmar kommun driva en föräldrakooperativ förskola med utvidgad syskongrupp. Förskolan har till uppgift att ta hand om medlemmarnas barn på dagtid. Föreningen skall verka för en stimulerande miljö för barnen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Kalmar så är Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1993-06-30 så skapades Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

716431-2360 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kalmar.

Just nu är Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0480-60888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Seyfried, Dan Hubert -Voksepp, Madeleine Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Stinsen ekonomisk förening är Andersson, Hanna Liselott som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Marie-Louise som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Seyfried, Dan Hubert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Viberg, Sarah Olga Erica som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Voksepp, Madeleine Birgitta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, .