Bombastic Pyroteknik

Kalmar län

Information

730714-XXXX är organisationsnummer för företaget Bombastic Pyroteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bombastic Pyroteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalmar som är den kommunen som Bombastic Pyroteknik finns i.

Bombastic Pyroteknik har varit registrerat sedan 1999-10-25 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bombastic Pyroteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bombastic Pyroteknik är och det finns flera bolag i Kalmar som också är .

Firmatecknare för Bombastic Pyroteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bombastic Pyroteknik så kan ni göra det på telefon genom 0480-422610 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av pyrotekniska varor. Arrangerande av fyrverkerier, specialeffekter och sceneffekter. Försäljning av frilufts- utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bombastic Pyroteknik och det är Bonde, Claes Sigurd som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,