Alfa Process Consultation Handelsbolag

Kalmar län

Information

Alfa Process Consultation Handelsbolag är ett företag som finns i Kalmar. I Alfa Process Consultation Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Gunilla Astrid Margareta som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Andersson, Lars Göran som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alfa Process Consultation Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alfa Process Consultation Handelsbolag på telefon 0480-50805.

Konsult inom processindustrin Entreprenadverksamhet inom rör- och maskinmontage för processindustrin.

Idag är Alfa Process Consultation Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Alfa Process Consultation Handelsbolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Kalmar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Alfa Process Consultation Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Alfa Process Consultation Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alfa Process Consultation Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Alfa Process Consultation Handelsbolag har 916721-4452 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.