Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag

Kalmar län

Information

Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Kalmar. I Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Timan, Silva Monica Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Komplementär, Gustavsson, Åke Carl-Gustav som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag på telefon 0480-50145.

Hårvård och solarieverksamhet.

Idag är Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Kalmar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-17 och Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Klipp och Solstugan i Trekanten Kommanditbolag har 969640-4863 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.