Fiskeby Runtorp Handelsbolag

Kalmar län

Information

Fiskeby Runtorp Handelsbolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Fiskeby Runtorp Handelsbolag finns. I Kalmar så finns det många olika Handelsbolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fiskeby Runtorp Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Fiskeby Runtorp Handelsbolag har haft sedan 2006-06-29. Fiskeby Runtorp Handelsbolag har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fiskeby Runtorp Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Runtorp 171, 388 93, Ljungbyholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-443014.

Kalmar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Fiskeby Runtorp Handelsbolag har idag 969710-2946 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Fiskeby Runtorp Handelsbolag

Fiske och stuguthyrning.

I Fiskeby Runtorp Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Jan Olof Håkan som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Danielsson, Tina Marlen som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .