annkatrin.frick Projekt Support

Kalmar län

Information

annkatrin.frick Projekt Support hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där annkatrin.frick Projekt Support finns. I Kalmar så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. annkatrin.frick Projekt Support tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket annkatrin.frick Projekt Support har haft sedan 1999-01-01. annkatrin.frick Projekt Support har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till annkatrin.frick Projekt Support så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-493138.

Kalmar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

annkatrin.frick Projekt Support har idag 430528-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för annkatrin.frick Projekt Support

Administrativ support (bokföring, fakturering, skrivarbete och marknadsföring) till företag och olika projekt. Ledartjänster inom data och informationsteknik.

I annkatrin.frick Projekt Support så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Frick, Ann-Katrin som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .