Franssons Maskinkonsult

Kalmar län

Information

471113-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Franssons Maskinkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Franssons Maskinkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kalmar som är den kommunen som Franssons Maskinkonsult finns i.

Franssons Maskinkonsult har varit registrerat sedan 1975-10-03 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Franssons Maskinkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Franssons Maskinkonsult är och det finns flera verksamheter i Kalmar som också är .

Firmatecknare för Franssons Maskinkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Franssons Maskinkonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning bearbetning och konsulttjänster inom metallsektorn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Franssons Maskinkonsult och det är Fransson, Åke Jan-Olof som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,