Stefan Larsson Arkitektkontor

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kalmar och Stefan Larsson Arkitektkontor är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stefan Larsson Arkitektkontor är ett av dem. Statusen för Stefan Larsson Arkitektkontor är att Bolaget är aktivt.

Stefan Larsson Arkitektkontor är ett Enskild firma och skapades 2003-09-24. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Kalmar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stefan Larsson Arkitektkontor ska trivas.

Stefan Larsson Arkitektkontor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30. I Kalmar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet, dykeriverksamhet, fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Larsson Arkitektkontor är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är Stefan Larsson Arkitektkontor och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med Stefan Larsson Arkitektkontor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-492233.

.

De som är på något sätt har med Stefan Larsson Arkitektkontor är Larsson, Stefan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stefan Larsson Arkitektkontor har 550706-XXXX som sitt organisationsnummer.