I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag

Kalmar län

Information

I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kalmar. I I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Granström, Mats Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Borefur, Åsa Veronica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Haeggman Dahlgren, Gittan Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Revisor, Bejvall, Åsa Marie som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag på telefon 0499-10077.

Bolaget skall bedriva ur-, optik- och guldsmedsaffär jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Kalmar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

I. Ankarstens Eftr. A. Granström Ur, Optik & Guld Aktiebolag har 556057-6570 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.