Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel inom bilbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1971-06-28 så skapades Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556148-3065 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kalmar.

Just nu är Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0480-25721 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ebbe Åkesson & Co Bilcenter Aktiebolag är Eriksson, Mats Elling som är född 1970 och har titeln VD, Eriksson, Mats Elling som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Camilla Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Olsson, May Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .