Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag

Kalmar län

Information

Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1971-12-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-411024.

Kalmar arbetar för att företag som Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva blomsterhandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag och det är följande personer, Jörgensen, Birgitta Eva som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörgensen, Poul Egon Thure som är född 1950 och har titeln Suppleant, Holgersson, Sture Anders Roland som är född 1937 och har titeln Revisor, Holgersson, Anders Tommy som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Holgersson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blomsterbutiken Två rosor Aktiebolag är 556155-5904.