Kalmarsund Hotell Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva hotell och restaurangrörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kalmarsund Hotell Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Kalmarsund Hotell Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1982-01-07 så skapades Kalmarsund Hotell Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kalmarsund Hotell Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kalmarsund Hotell Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556214-5614 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kalmar.

Just nu är Kalmarsund Hotell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Kalmarsund Hotell Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0480-18100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kalmarsund Hotell Aktiebolag är Adolfsen, Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Adolfsen, Kristian Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Hans Fredrik som är född 1960 och har titeln Delgivningsbar person, Lindstrand, Lars Johan som är född 1949 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .