Stufvenäs Aktiebolag

Kalmar län

Information

Stufvenäs Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Stufvenäs Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stufvenäs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Stufvenäs Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1986-05-14. Men sedan 1987-01-01 så har Stufvenäs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kölbygärdeg. 9, 388 31, Ljungbyholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stufvenäs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0486-21900.

Kalmar arbetar för att bolag som Stufvenäs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stufvenäs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva handel- och konsultverksamhet inom restaurang- och inredningsbranschen samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stufvenäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berzelius, Carl Magnus -Berzelius, Helena Elisabeth -Johansson, Sigvard Eugen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stufvenäs Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Sigvard Eugen som är född 1943 och har titeln VD, Johansson, Sigvard Eugen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Jonas Nils Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berzelius, Carl Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Berzelius, Helena Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor.Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stufvenäs Aktiebolag är 556277-4074.