Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå är ett av många företag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1988-05-17. Men sedan 1988-01-01 så har Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Törev. 15, 393 64, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-473446.

Kalmar arbetar för att företag som Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall idka konsultativ verksamhet inom byggnadsteknik och korrisionsskydd ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå och det är följande personer, Duveskog, Alf Evan Roger som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Duveskog, Siv Ingegärd Anita som är född 1940 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Palmgren, Linn Marie som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Roger Duveskogs Ingenjörsbyrå är 556324-7336.