Thomas Magnusson Advokatbyrå AB

Kalmar län

Information

Thomas Magnusson Advokatbyrå AB är ett av många företag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Thomas Magnusson Advokatbyrå AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thomas Magnusson Advokatbyrå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Thomas Magnusson Advokatbyrå AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1989-12-18. Men sedan 1995-01-01 så har Thomas Magnusson Advokatbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Långg. 10, 392 32, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thomas Magnusson Advokatbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-14600.

Kalmar arbetar för att företag som Thomas Magnusson Advokatbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thomas Magnusson Advokatbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara advokatrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thomas Magnusson Advokatbyrå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thomas Magnusson Advokatbyrå AB och det är följande personer, Magnusson, Dan Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Gösta Sverker som är född 1944 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thomas Magnusson Advokatbyrå AB är 556378-0377.