Aktiebolaget Öst - Flyg

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva handel med flygplan och reservdelar till flygplan ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Öst - Flyg vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Aktiebolaget Öst - Flyg ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1990-05-02 så skapades Aktiebolaget Öst - Flyg och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Öst - Flyg har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Öst - Flyg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556390-9430 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kalmar.

Just nu är Aktiebolaget Öst - Flyg Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Öst - Flyg så går det att nå dem via telefon på 0480-473473 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Carl Paul Roland -Nilsson, Anders Hans-Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Öst - Flyg är Nilsson, Anders Hans-Christer som är född 1945 och har titeln VD, Nilsson, Anders Hans-Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Paul Roland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Nilsson, Margareta Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Bertil Robert som är född 1945 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Bertil som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .