Mark & Städ Syd AB

Kalmar län

Information

Mark & Städ Syd AB är en verksamhet som finns i Kalmar. I Mark & Städ Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomstrand, Lars Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomstrand, Gösta Evald Teodor som är född 1929 och har titeln Suppleant, Petersson, Ann Britte Christina som är född 1965 och har titeln Revisor, Victorsson, Lars-Olof som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Lars Viktorsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mark & Städ Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mark & Städ Syd AB på telefon 070-8724788.

Bolaget ska bedriva städverksamhet, trädgårdsanläggningar och service i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mark & Städ Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mark & Städ Syd AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Kalmar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mark & Städ Syd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mark & Städ Syd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mark & Städ Syd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mark & Städ Syd AB har 556406-1041 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.