Aktiebolaget Prostinnan

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom byggsektorn, import och försäljning av byggnadsmaterial samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Prostinnan vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Aktiebolaget Prostinnan en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1990-11-05 så skapades Aktiebolaget Prostinnan och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Prostinnan har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Prostinnan är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556409-6997 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kalmar.

Just nu är Aktiebolaget Prostinnan Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Prostinnan så går det att nå dem via telefon på 0480-13989 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordström, Per Fredrik -Nordström, Ragnar Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Prostinnan är Nordström, Per Fredrik som är född 1970 och har titeln VD, Nordström, Per Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Jan Erik Alexander som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Lars Olof Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Ragnar Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlind, Bengt Johan som är född 1949 och har titeln RevisorPalmgren, Linn Marie som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .