Lihag Fastighets Aktiebolag

Kalmar län

Information

Lihag Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Lihag Fastighets Aktiebolag finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lihag Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Lihag Fastighets Aktiebolag har funnits sedan och 2001-11-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lihag Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsg. 4, 392 47, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-27022.

Kalmar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lihag Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lihag Fastighets Aktiebolag har idag 556416-4753 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lihag Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lihag Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Stefan Axel Yngve som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Elisabeth Catharina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Almheden, Anders Sven-Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Almhedens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .