Voxtorpsgården Aktiebolag

Kalmar län

Information

Voxtorpsgården Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Voxtorpsgården Aktiebolag finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Voxtorpsgården Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Voxtorpsgården Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Voxtorpsgården Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Voxtorpsgården Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Voxtorp 411, 388 96, Ljungbyholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-33186.

Kalmar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Voxtorpsgården Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Voxtorpsgården Aktiebolag har idag 556420-6174 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Voxtorpsgården Aktiebolag

Bolaget ska bedriva lantbruk, växtodling, grisuppfödning med gårdsbutik sam handel med värdepapper. Anläggningsarbeten och inspektoner under vattnet.

I Voxtorpsgården Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundqvist, Per Jonas Hjalmar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundqvist, Karl-Johan Hjalmar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Karin Sofia som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Marianne Anita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor.