Hydrex Entreprenad AB

Kalmar län

Information

Hydrex Entreprenad AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Hydrex Entreprenad AB finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hydrex Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hydrex Entreprenad AB har haft sedan 1994-01-01. Hydrex Entreprenad AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hydrex Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Hagby 304, 388 94, Vassmolösa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-37180.

Kalmar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hydrex Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Hydrex Entreprenad AB har idag 556433-9249 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hydrex Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva rensning av avloppsledningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hydrex Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stäringe, Pär Joakim som är född 1967 och har titeln VD, Stäringe, Pär Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandin, Åke Nils Gustav som är född 1956 och har titeln Suppleant, Melén, Per Rikard som är född 1947 och har titeln Revisor, .