Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall utge reklamfinansierade telefonkataloger, bedriva konsultverksamhet inom teleområdet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1992-09-11 så skapades Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556452-0830 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kalmar.

Just nu är Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0480-69966 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ficktelefonkatalogen i Sverige Aktiebolag är Engström, Sture Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Laudon, Sture Johan Emanuel som är född 1920 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .