Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar finns det ett Aktiebolag som heter Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag i Kalmar län. Kalmar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Kalmar län.

Sedan 1993-01-13 så har Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Borgmästareg. 13, 392 35, Kalmar. Vi ni istället prata med Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag så kan ni göra det på 0480-15640.

Bolaget skall bedriva partihandel med frukt och grönsaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Chami, Nidal Hassan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, el Haj-Hassan, Mohammed Abbas Chebli som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Chami, Solin som är född 1982 och har titeln Suppleant, Lindström, Franz Robert Nicholaus som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Nilsson & Lindblom Frukt & Grönsaker Aktiebolag har 556460-6365 som sitt organisationsnummer.