C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalmar och C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-27. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Kalmar där bolaget finns i jobbar för att bolag som C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag ska trivas.

C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kalmar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva dentallaboratorium samt handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Simonsson, Gerd Yvonne -Simonsson, Ivar Clas Ronny.

De som är på något sätt har med C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag är Simonsson, Ivar Clas Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Gerd Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bäck, Bo Carl-Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Leo, Lars Ola Jonas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

C. Simonsson Tandtekniska Aktiebolag har 556494-3800 som sitt organisationsnummer.