Slottsalléns Begravningsbyrå AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalmar och Slottsalléns Begravningsbyrå AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många företag där och Slottsalléns Begravningsbyrå AB är ett av dem. Statusen för Slottsalléns Begravningsbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Slottsalléns Begravningsbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-01. Det finns flera olika företag i Kalmar län som är ett stort län. Kalmar där företaget finns i jobbar för att företag som Slottsalléns Begravningsbyrå AB ska trivas.

Slottsalléns Begravningsbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18. I Kalmar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka begravningsbyrå och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slottsalléns Begravningsbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är Slottsalléns Begravningsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med Slottsalléns Begravningsbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-499050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Slottsalléns Begravningsbyrå AB är Eidert, Curt Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Per David Micael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eidert, Eva Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Vallentin, Maj-Lis Linnéa som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantSporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Slottsalléns Begravningsbyrå AB har 556554-3278 som sitt organisationsnummer.