Annas Hästshop i Kalmar AB

Kalmar län

Information

556562-1348 är organisationsnummer för bolaget Annas Hästshop i Kalmar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Annas Hästshop i Kalmar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalmar som är den kommunen som Annas Hästshop i Kalmar AB finns i.

Annas Hästshop i Kalmar AB har varit registrerat sedan 1998-11-04 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Annas Hästshop i Kalmar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Annas Hästshop i Kalmar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kalmar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Annas Hästshop i Kalmar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Annas Hästshop i Kalmar AB så kan ni göra det på telefon genom 0480-60410 eller genom brev på följande adress:
Svartingstorp Smedjan , 380 31, Läckeby

Bolaget skall driva en ridshop ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Annas Hästshop i Kalmar AB och det är Ramström Wenebo, Anna Greta som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wenebo, Jantiena Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,