Gårdingers Glasmästeri AB

Kalmar län

Information

Gårdingers Glasmästeri AB är ett av många företag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Gårdingers Glasmästeri AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gårdingers Glasmästeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Gårdingers Glasmästeri AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1999-07-08. Men sedan 1999-01-01 så har Gårdingers Glasmästeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Smedbyv. 12, 394 70, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gårdingers Glasmästeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-411647.

Kalmar arbetar för att företag som Gårdingers Glasmästeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gårdingers Glasmästeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget ska bedriva glasmästeriverksamhet med glas- och glas- fasadentreprenader, renovering av fönster, utbyten av bilglas, konsultverksamhet för nämnda branscher, köp och försäljning av till branschen hörande objekt, fastighetsförvaltning inkluderande uthyrning av såväl lägenheter som fritidshus, fastighets- överlåtelser. Bolaget skall även bedriva rehabiliterande friskvård. Bolaget skall även bedriva maskinentreprenad och fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gårdingers Glasmästeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Svedberg, Lars Bertil -Svedberg, Malin Sofie Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gårdingers Glasmästeri AB och det är följande personer, Svedberg, Lars Bertil som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Malin Sofie Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Haeggman Dahlgren, Gittan Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gårdingers Glasmästeri AB är 556573-4356.