Kullman Fastighets Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kullman Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Kullman Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 1999-10-20 så skapades Kullman Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kullman Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 2000-01-01.

Kullman Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-02

556577-3065 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kalmar.

Just nu är Kullman Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Kullman Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0480-54700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kullman Fastighets Aktiebolag är Wärnberg, Lars Richard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Rolf Åke Dan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .