Skällby Skogstjänst AB

Kalmar län

Information

Skällby Skogstjänst AB är ett av många företag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Skällby Skogstjänst AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skällby Skogstjänst AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-29.

Skällby Skogstjänst AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2001-01-03. Men sedan 2001-03-29 så har Skällby Skogstjänst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skällby 502, 388 91, Vassmolösa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skällby Skogstjänst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-36143.

Kalmar arbetar för att företag som Skällby Skogstjänst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skällby Skogstjänst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skällby Skogstjänst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skällby Skogstjänst AB och det är följande personer, Pernergard, Mattias Per Niclas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Per-Eric som är född 1943 och har titeln Suppleant, Höckerfelt, Gunvor Maria Bonita som är född 1956 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skällby Skogstjänst AB är 556604-5794.