Stephan Willberg AB

Kalmar län

Information

Stephan Willberg AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Stephan Willberg AB finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stephan Willberg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stephan Willberg AB har haft sedan 2001-06-11. Stephan Willberg AB har funnits sedan och 2001-06-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stephan Willberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Drag Villa Sjövik 167, 380 30, Rockneby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8316302.

Kalmar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stephan Willberg AB Privat, ej börsnoterat.

Stephan Willberg AB har idag 556604-7675 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Willberg, Eva Alma Christina -Willberg, Stephan Gunnar Michael är den som för stunden ansvarar för Stephan Willberg AB

Bolaget ska bedriva fastighetsmäkleri, ekonomiska och juridiska konsultationer, utbildning, förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Stephan Willberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Willberg, Stephan Gunnar Michael som är född 1957 och har titeln VD, Willberg, Stephan Gunnar Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Willberg, Eva Alma Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Gunnar Oscar Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .