Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kalmar här finns det många olika Aktiebolag. Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Kalmar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556618-0237.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0480-422464 alternativt besöka eller skicka post till Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB på följande adress Skeppsbron 9, 392 31, Kalmar.

Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Kakelbolaget J.M. Palmgrens Golv AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Palmgren, Gösta Erland som är född 1934 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av kakel och klinker samt inredning för kök och badrum, försäljning och entreprenadverksamhet inom golv- och mattläggning samt därmed förenlig verksamhet.