Mabri Butik o Bensin AB (Statoil)

Kalmar län

Information

Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) har haft sedan 2004-05-13. Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) har funnits sedan och 2002-04-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) så kan ni göra det genom att skicka er post till Burgundv., 393 52, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0480-23634.

Kalmar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat.

Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) har idag 556621-7666 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mabri Butik o Bensin AB (Statoil)

Bolaget skall driva bensinstation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Mabri Butik o Bensin AB (Statoil) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edwardsson, Roland Mattias som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydland, Britt-Inger som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .