AW Hossmo AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalmar och AW Hossmo AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AW Hossmo AB är ett av dem. Statusen för AW Hossmo AB är att Bolaget är aktivt.

AW Hossmo AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-25. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Kalmar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AW Hossmo AB ska trivas.

AW Hossmo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11. I Kalmar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kiropraktik och försäljning av hälsopreparat och hälsokost, förmedling av marknadsföringstjänster, förvaltning av fast och lös egendom samt handel med värdepapper endast i eget namn och för egen räkning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AW Hossmo AB inte är momsregistrerat.

Idag är AW Hossmo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med AW Hossmo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-10030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AW Hossmo AB är Vahlberg, Anders Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Lena Ann-Sofie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

AW Hossmo AB har 556622-3284 som sitt organisationsnummer.