Stefan Eriksson i Kalmar AB

Kalmar län

Information

Stefan Eriksson i Kalmar AB är ett av många företag som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Stefan Eriksson i Kalmar AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Eriksson i Kalmar AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-13.

Stefan Eriksson i Kalmar AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2002-12-05. Men sedan 2003-01-13 så har Stefan Eriksson i Kalmar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fagerströmsg. 1, 388 40, Trekanten. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Eriksson i Kalmar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2299276.

Kalmar arbetar för att företag som Stefan Eriksson i Kalmar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Eriksson i Kalmar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall utföra elinstallationer och äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Eriksson i Kalmar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Eriksson i Kalmar AB och det är följande personer, Eriksson, Sven Åke Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Bonny Kennerth som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Eriksson i Kalmar AB är 556634-7000.