Stig Nilsson Cykelaffär AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kalmar och Stig Nilsson Cykelaffär AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Stig Nilsson Cykelaffär AB är ett av dem. Statusen för Stig Nilsson Cykelaffär AB är att Bolaget är aktivt.

Stig Nilsson Cykelaffär AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-14. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Kalmar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stig Nilsson Cykelaffär AB ska trivas.

Stig Nilsson Cykelaffär AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-22. I Kalmar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar, cyklar, mopeder och motorcyklar samt reparation av cyklar, mopeder och motorcyklar. Bolaget ska vidare äga och förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stig Nilsson Cykelaffär AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-22.

Idag är Stig Nilsson Cykelaffär AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kalmar.

Vill man komma i kontakt med Stig Nilsson Cykelaffär AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-12469.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Stig Nilsson Cykelaffär AB är Pettersson, Kenneth Gustav Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Hans Evert Harald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Ing-Gunn Margareta E som är född 1960 och har titeln Suppleant, Pettersson, Karina Viola som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantSporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Stig Nilsson Cykelaffär AB har 556650-0137 som sitt organisationsnummer.