TTM Energiprodukter AB

Kalmar län

Information

TTM Energiprodukter AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som TTM Energiprodukter AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TTM Energiprodukter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-01-15.

TTM Energiprodukter AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-10-24. Men sedan 2004-01-15 så har TTM Energiprodukter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slöjdareg. 5, 393 53, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TTM Energiprodukter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-88220.

Kalmar arbetar för att verksamheter som TTM Energiprodukter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TTM Energiprodukter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med utrustning för VVS- och VA-ändamål samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TTM Energiprodukter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TTM Energiprodukter AB och det är följande personer, Berg, Ulf Sune Axel som är född 1950 och har titeln VD, Berg, Ulf Sune Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Åke Nils-Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Westerlind, Bengt Johan som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för TTM Energiprodukter AB är 556650-9286.