KalmarBo Bankmannen AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns KalmarBo Bankmannen AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kalmar här finns det många olika Aktiebolag. KalmarBo Bankmannen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Kalmar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

KalmarBo Bankmannen AB är momsregistrerat sedan2009-06-25 och har organisationsnummer 556656-0024.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till KalmarBo Bankmannen AB på följande adress Stationshuset, 392 32, Kalmar.

KalmarBo Bankmannen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-06-25.

I KalmarBo Bankmannen AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Stig Kjell Ronny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Nilsson, Pär Rickard som är född 1977 och har titeln Suppleant . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom, äga och förvalta aktier och andelar i andra bolag samt idka därmed förenlig verksamhet.