Grattebo AB

Kalmar län

Information

Grattebo AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där Grattebo AB finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grattebo AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Grattebo AB har haft sedan 2006-10-05. Grattebo AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Grattebo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gripg. 45, 392 30, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kalmar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Grattebo AB Privat, ej börsnoterat.

Grattebo AB har idag 556691-7190 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Grattebo AB

Bolaget skall bedriva näringsfastighet samt därmed förenlig verksamhet.

I Grattebo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gratte, Bo Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gratte, Monika Ann-Mari som är född 1938 och har titeln Suppleant, Haeggman Dahlgren, Gittan Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .