Södra skolan i Kalmar AB

Kalmar län

Information

Södra skolan i Kalmar AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar. Det är nämligen den kommunen som Södra skolan i Kalmar AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Södra skolan i Kalmar AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-10-26.

Södra skolan i Kalmar AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-01-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Esplanaden 2, 392 33, Kalmar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Södra skolan i Kalmar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0480-420900.

Kalmar arbetar för att verksamheter som Södra skolan i Kalmar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Södra skolan i Kalmar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Södra skolan i Kalmar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Södra skolan i Kalmar AB och det är följande personer, Eriksson, Thomas Johnny som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lilja, Leif Roland Lage som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor, RoLo Förvaltning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Södra skolan i Kalmar AB är 556696-6031.