Sweet Pepper AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva handel med frukt och grönt samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sweet Pepper AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kalmar så är Sweet Pepper AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Kalmar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kalmar och i Kalmar län. Redan 2006-11-17 så skapades Sweet Pepper AB och företaget är har F-skattsedel Sweet Pepper AB har haft det sedan 2007-01-04.

Sweet Pepper AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556715-8059 är organisationsnummret för företaget som finns i Kalmar.

Just nu är Sweet Pepper AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Sweet Pepper AB så går det att nå dem via telefon på 0480-20430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sweet Pepper AB är Wykman, Anders Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Landström, Hans Marcus Christoffer som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Emelie Kristina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Johansson Berg, Boo Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .