ITSajten i Kalmar AB

Kalmar län

Information

ITSajten i Kalmar AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Kalmar som är den kommunen där ITSajten i Kalmar AB finns. I Kalmar så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. ITSajten i Kalmar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ITSajten i Kalmar AB har haft sedan 2007-01-18. ITSajten i Kalmar AB har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ITSajten i Kalmar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskareg. 44, 392 31, Kalmar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kalmar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ITSajten i Kalmar AB Privat, ej börsnoterat.

ITSajten i Kalmar AB har idag 556715-8976 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för ITSajten i Kalmar AB

Bolaget ska bedriva försäljning av hemelektronik och dator- tillbehör via Internet jämte därmed förenlig verksamhet.

I ITSajten i Kalmar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hillman, Bo Fredrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bergskans, Rolf Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, RB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .