Rådgivarhuset Eva Redin AB

Kalmar län

Information

556732-5054 är organisationsnummer för verksamheten Rådgivarhuset Eva Redin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rådgivarhuset Eva Redin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kalmar som är den kommunen som Rådgivarhuset Eva Redin AB finns i.

Rådgivarhuset Eva Redin AB har varit registrerat sedan 2007-06-26 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rådgivarhuset Eva Redin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Rådgivarhuset Eva Redin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kalmar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rådgivarhuset Eva Redin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rådgivarhuset Eva Redin AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9686522 eller genom brev på följande adress:
Domareg. 4 A, 392 35, Kalmar

Bolaget ska bedriva familjerådgivning, psykosocial konsult, psykoterapi, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rådgivarhuset Eva Redin AB och det är Redin, Eva Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Redin, Johan Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,